VERGONYA

La jornada electoral d’ahir diumenge es va convertir en un dels dies grisos de la història del nostre país gràcies a la desmesurada passada de frenada de l’actuació de la policia nacional i la guàrdia civil contra el poble català.

Agressions, violència gratuïta contra gent pacífica, boles de goma, gasos lacrimògens, danys a la propietat, intimidacions i més i més animalades protagonitzades per uns personatges neandertals trets dels documentals del Nodo. Feixisme en estat pur va envair els carrers de les nostres ciutats, més de set-centes persones van resultar ferides per les accions delictives d’uns animals amb ganes de sang plens d’odi contra els catalans.

Són una vergonya, no són policies, són la ma executora d’un estat que no ha deixat mai de ser feixista i colonitzador, absolutista i antidemocràtic, uns energúmens que no haurien d’existir. Esperem que els tribunals internacionals acabin condemnant les seves vils i roïnes accions contra els civils que només volien exercir el dret a vot de forma pacífica i cívica.

Tot aquell que recolzi aquesta gent serà tant culpable com els mateixos autors i en el món democràtic no hi tenen cabuda ni els uns ni els altres.

Visca la democràcia.

David Morgades i Clopés

President de l’AVVHiR

Deja un comentario