Activitat al Barri: Mataró commemora el Dia Nacional de l’Exili i la Deportació

Mataró commemora el Dia Nacional de l’Exili i la Deportació amb un acte d’homenatge

L’acte de commemoració consistirà en una caminada d’un petit tram del Camí del Nord o del Canigó (GR 83). La sortida es farà a les 11.30 h des de l’Ermita de Sant Simó i finalitzarà en el monument del Camí del Nord que es troba al passeig del Callao. Durant el recorregut es farà lectura del testimoni de diverses persones exiliades i l’acte finalitzarà davant del monument del Camí del Nord amb un homenatge als exiliats i deportats.

L’acte s’organitza en col·laboració amb diferents entitats de la ciutat com el Grup d’Historiadors Jaume Compte, el Grup de Recerca de la Memòria Històrica, el Grup d’Història del Casal, Creu Roja, l’Associació del Casal Mataró-Jaume Terradas i la Unió Excursionista de Catalunya (UEC) de Mataró, entre d’altres.

Deja un comentario