Salutació Presidenta AVVHiR

Benvolguts veïns/es:

Fa anys em preguntava, potser d’una manera una mica ingènua i esperançada..Que podria fer per el meu barri? Fins que un dia ,algú que aprecio molt ,em va dir: Paquita, vols ser la presidenta de la Associació de Veïns? El lloc havia quedat lliure i es necessitava algú que continues implicant-se i aixecant la veu d’aquells que tenen inquietuds, suggeriments, queixes, etc…del nostre barri. I aquí em teniu amb ganes de treballar i ajudar de la manera més humil però a la vegada encoratjada a tots els veïns que ho necessitin.

I ja tenim aquí les Festes de Primavera d’aquest any i a part de tots els actes que es fan cada any i que ja veureu al programa tornem a apostar pel Sopar Ball, amenitzat per Dj amb música per a tothom i per un correfoc per petits i grans amb la figura de foc del Basilisc.

Us convido a participar a tothom, pares ,avis , nens amics i espero una gran assistència i participació amb tots els actes que ben segur els gaudireu moltíssim
Un saludo en nom de tota la junta

Paquita Mihi presidenta de l’AVVHiR

Deja un comentario