Quí som – Qué fem

Com el seu nom indica, una associació de veïns, és l’espai de trobada dels veïns per a la gestió organitzada i col•lectiva del territori on viuen, hi treballen o desenvolupen la seva activitat, i al qual s’hi senten emocional i voluntàriament vinculats. L’Associació de Veïns del barri l’Havana i Rodalies té la voluntat de ser interlocutor social del barri amb les institucions de la ciutat i el govern municipal. L’Associació de Veïns del barri l’Havana i Rodalies, es va constituí el 20 maig de 1996, sota la protecció de la Llei d’Associacions 191 el 24 de desembre de 1964. Té la seu social al Passeig del Callao, nº 1. cp. 08301- Mataró Així mateix, les sinèrgies de l’activitat de l’associació s’estenen per tot el barri, ara també per mitjà d’aquesta WEB.

El divendres 19/05/2017 es va celebrar l’Assemblea Extraordinària de l’AVVHiR, on es va fer l’elecció de la JUNTA ACTUAL

David Morgades  (President)
Dolors Pérez (Vicepresidenta)
Enric Clar (Tresorer)
Clara Piera (Secretària)

A la foto d’esquerra a dreta: Clara Piera, Dolors Pérez, David Morgades, Joan Solà, Eva Bassó, Nélida Frascotti

En David es va dirigir a tots els assistents explicant quin és el seu plantejament com a president de  l’AVVHiR, fent molt d’èmfasi en el fet de que com a Barri de l’Havana estem oblidats per part de l’Ajuntament. A més a més dels temes relacionats amb el civisme, la cura, manteniment i creixement de les infraestructures del barri, va fer especial menció a treballar molt directament per aconseguir un espai propi, digne i ampli ( com ténen la resta d’aavv de Mataró) que permeti fer més activitats i sobre tot atreure joves i altres veïns.